Bicycle Diary from Seattle

Cuma, Nisan 28, 2006

Jazzersice


Tekrar merhaba

Aslinda sanirim once bunu yazmaliydim neyse. Mart ayindan bu yana, su dombililigimden kurtulmak icin Arzu'nun sayesinde, jazzersice sinifina basladik.

Jazzersice, aerobik, kickbox, yoga, pilate ve en eglencelisi dans rutinlerinin bir arada yapildigi, 1 saatlik bir egzersiz programi. Ilk baslangicta cok kolay gelmedi ama, 3. aya baslarken artik yeni hareketler bile hem eglenceli hem de daha kolay gelmeye basladi.

Beni taniyanlar dans konusunda cok da yetenekli olmadigimi bilirler. Ama bu egzersiz sayesinde daha iyi oldugumu soyleyebilirim.

Arzu, carsamba gunu Turkiye'ye gitti tatile, 2 ay yok. :( Yeni dogan yigenine kavustu, bakmayin siz benim dudagimi sarkittigima. Bir guzel ozlem gider arkadasim, iyi tatiller. :)

Bu ay basinda mayis 15'e kadar surecek bir yarisma baslattilar. 3 kisilik gruplar olusturularak bu sure icinde 36 puana ulasilacak. Nasil mi puan alinacak, derse her katilisiniz 1 puan herbir kisi icin, bir araya gelip kahve icmeye ya da yemege giderseniz 1'er puan, yeni uye yaparsaniz 2 puan, hoca ile birlikte hareketleri yaparsaniz (ki 3 kisinin bir arada olmasi sart) 1' er puan, takimin adina ait sinifin onune gecip bagirirsaniz 1'er puan. butun bunlari ne icin mi yapacaksiniz, uzerinde jazzersice yazan su kapi kazanmak icin. :)))) Evet cok eglenceli. Arzu ben ve Francise (15 yasinda egitimini evde yapan-bunlarin home school dedikleri- cok seker bir kiz yukaridaki resimde en genc olan gozluluklu pitircik) Hula Hup grubu olarak yarismayi 2. sirada bitirdik gecen hafta sali gunu. Neyse ki Arzu gitmeden bittirdik. Ama Francise' in sayesinde, bize sinif onunde hareketler yaptirdi, bagirttirdi, en normal olan kahve icmeye goturdu. resimler kahve gununden. Resimdeki diger kisiler birinci olan grubun elemanlari, ki Francise'in annesi de o grubun uyesi.

En arkada solda oturan kisi Frieda, gecenlerde 700. gelisini kutladi derslere. inanilacak gibi degil. Bu aralar biraz sikintili Frieda, troid kanseri olmus, ameliyat oldu, 1 hafta sonra tekrar derslere basladi. Simdi de kemotrepi baslamis, hayat dolu cok seker bir kadin. Allah yardimcin olsun Frieda, dualarimiz seninle.

Iste boyle, keyifli bir ise basladik, haftada 3 gun gidiyorum simdilik. bakalim kacinci ayin sonunda yaglarim beni terketmek isteyecek :))))

Kalin saglicakla......................

0 Comments:

Yorum Gönder

<< Home